İSTANBUL / PENDİK - Cemil Meriç Ortaokulu

Ara

Okulumuzda, 11.12.2022 Pazar günü, saat 10.00'da veli toplantısı yapılacaktır. Velilerimizin bilgisine sunarız.

Kas

Okulumuzda "Çök - Kapan - Tutun" deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat sonrası konuyla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenle saygı, sevgi, minnet ve özlemle andık. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

9-23 Ekim kodlama haftası kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte, okulumuzun Bilişim Teknolojileri sınıfında kodlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilerimiz blok tabanlı programlama aracı olan Scratch yazılımı kullanılarak kendi animasyon çalışmalarını yaptılar. Bunun yanında Kahoot ve Wordwall yazılımları kullanılarak öğrencilerin bilgilerini test edebilecekleri eğlenceli etkinlikler ve bilgi yarışmaları gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantısıyla ilgili bilgilendirme metni aşağıda yer almaktadır.

Ekm

Okulumuzda bulunan Türk ve yabancı uyruklu öğrencilerimiz ile "Sosyal Uyum Etkinlikleri" gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında Kandilli Rasathanesine gezi düzenlenmiştir. Gezide emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileriyle birlikte Tuzla Şelale Eğitim Parkı'na gezi organizasyonu düzenlenmiştir. Gezide emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmen - Veli görüşme gün ve saatleri aşağıda belirtildiği gibidir.

Eyl

Bu sene 7.'si düzenlenen,120 yayınevi ve 13 yazarın katıldığı Pendik Kitap Fuarına gezi organizasyonu düzenlendi. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun ders giriş-çıkış saatleri değişmiştir. Yeni giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir.

Tem

Okul Müdürümüz Mümin GÜMÜŞ okulumuzdaki görev süresini tamamladığı için Tuzla Gisbir Ortaokulu Müdürlüğüne atanmıştır. Müdürümüze Cemil Meriç Ortaokulu Ailesi olarak okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Haz

Okul dergimizin ilk sayısı yayımlanmıştır. Dergimize aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve şarkılar söylendi. Bunların yanında öğrencilerimiz arasında halat çekme, çuval yarışları gibi yarışmalar düzenlendi. Törende emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

2022 Bursluluk başvuru işlemleri ile ilgili bilgiler aşağıdaki görselde yer almaktadır.