İSTANBUL / PENDİK - Cemil Meriç Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda 01.10.2023 tarihinde, saat 10.00'da veli toplantısı yapılacaktır Toplantıya ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Eyl

Okulumuzda "İlköğretim Haftası" etkinlikleri gerçekleştirildi. Yapılan törende günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, şarkılar söylendi ve dans gösterileri yapıldı. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda görsel sanatlar dersi kapsamında yapılmış olan çalışmalar resim sergisinde sunuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Teknofest gezisi düzenlenmiştir. Gezide emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayı boyunca "Sınıfımla iftardayım" projesi kapsamında her gün farklı bir sınıfla iftar organizasyonları gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

6. Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasında 6-A ve 6-F sınıfları finale kaldı. Final turunun galibi olan 6-F sınıfı öğrencileri yarışmanın da kazananı oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 6. sınıflar arası bilgi yarışması gerçekleştirildi. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda matematik eğitiminin daha etkili yapılaması için Matematik Sınıfı öğrencilerin kullanımına açıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü töreni düzenlendi. Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, şarkılar söylendi. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı gerçekleştirildi. Konferans salonumuzda düzenlenen programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda "Enerji Verimliliği Haftası" kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrencilerimize enerji verimliliği ile ilgili seminerler düzenlenerek film gösterimleri yapıldı. Bunun yanında enerji verimliliği ile ilgili afiş ve posterlerin bulunduğu "Enerji Verimliliği Haftası Panosu" oluşturuldu. Aynı zamanda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan enerji verimliliği ile ilgili resim ve şiir çalışmaları da panolara asıldı.

Ock

Öğrencilerimiz tarafından Teknoloji ve Tasarım dersi kapsamında hazırlanan projeler, Teknoloji ve Tasarım Sergisinde sunuldu.

Ara

Okulumuzda Pendik Şehit Yalçın Aran Bilim Merkezi'ne gezi düzenlenmiştir. Gezide görev alan ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.