İSTANBUL / PENDİK - Cemil Meriç Ortaokulu

Cemil Meriç Ortaokulu

Ahmet Yesevi Mah. Dekar Sk. No4 Pendik / İSTANBUL
Vizyon
Çocuklarımızın hayallerinin buluştuğu eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmak.
Misyon
Türk Tarih bilinci ile geleceğe yön veren, mevcut imkânları en etkin ve verimli şekilde kullanarak, Bilim, sanat ve kültürel değerler ışığında; kendi bilgi ve becerilerinin farkında, Anayasal düzeni ve demokrasiyi özümsemiş, dürüst, saygılı, çalışkan, Milli ve Manevi değerlere önem veren, çok yönlü düşünebilen, fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarını bilen, zorluklarla karşılaştığında çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
Pendik Minibüs duraklarından Esenyalı Minübüsü, İETT 133 Güzelyalı - Kartal hattı Ahmet Yesevi Cami Durağı, Kartal Metro Hattı KM11
Yerleşim Yeri
İstanbul´un büyük ilçelerinden olan Pendik´ de bulunan okulumuz, Esenyalı bölgesinde yer almaktadır. Pendik´in Tuzla ile sınırında bulunmakta ve çevreyoluna 3km uzaklıktadır.
Pendik Merkeze 9 km uzaklıkta