Cemil Meriç Ortaokulu

Belgegeçer : 0 216 507 23 28
WEB http://pendikcemilmeric.meb.k12.tr
Adres : Ahmet Yesevi Mah. Dekar Sk. No4 Pendik / İSTANBUL
VİZYON : Çocuklarımızın hayallerinin buluştuğu eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmak.
MİSYON : Türk Tarih bilinci ile geleceğe yön veren, mevcut imkânları en etkin ve verimli şekilde kullanarak, Bilim, sanat ve kültürel değerler ışığında; kendi bilgi ve becerilerinin farkında, Anayasal düzeni ve demokrasiyi özümsemiş, dürüst, saygılı, çalışkan, Milli ve Manevi değerlere önem veren, çok yönlü düşünebilen, fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarını bilen, zorluklarla karşılaştığında çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 1
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:50 - 15:00
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Pendik Minibüs duraklarından Esenyalı Minübüsü, İETT 133 Güzelyalı - Kartal hattı Ahmet Yesevi Cami Durağı, Kartal Metro Hattı KM11
Yerleşim Yeri : İstanbul´un büyük ilçelerinden olan Pendik´ de bulunan okulumuz, Esenyalı bölgesinde yer almaktadır. Pendik´in Tuzla ile sınırında bulunmakta ve çevreyoluna 3km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Pendik Merkeze 9 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :